Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

hello!


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 deesto

deesto

  • Members
  • 33 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:NY, USA
  • Local time:02:49 PM

Posted 02 May 2010 - 08:50 AM

Just wanted to say "hi" and thanks for letting me join this great community. I hope someone will be able to help me out with my current break-in problem, and that I can help some others with their questions and problems as well.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 computerxpds

computerxpds

    Bleepin' Comp


  • Moderator
  • 4,457 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:03:49 PM

Posted 02 May 2010 - 08:52 AM

Hi and :thumbsup: to Bleepingcomputer.com.

Be sure to check out the New User Orientation and the excellent Tutorials.

We as members try to make this site as useful and helpful as possible to help everyone who is in need of computer help. :flowers: We are all volunteers dedicated to helping anyone and everyone who need help with their computers. :trumpet:

sigcomp.png 
If I have replied to a topic and you reply and I haven't gotten back to you within 48 hours (2 days) then send me a P.M.
Some important links: BC Forum Rules | Misplaced Malware Logs | BC Tutorials | BC Downloads |
Follow BleepingComputer on: Facebook! | Twitter! | Google+| Come join us on the BleepingComputer Live Chat too! |


#3 jgweed

jgweed

  • Staff Emeritus
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:02:49 PM

Posted 02 May 2010 - 09:11 AM

Thanks for joining, and welcome to BC!
Regards,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.

#4 deesto

deesto
  • Topic Starter

  • Members
  • 33 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:NY, USA
  • Local time:02:49 PM

Posted 03 May 2010 - 07:55 PM

Thanks jgweed and computerxpds!

I had posted here about my session hijack problem, and I see that the post has been moved, edited, and viewed lots of times, but no responses. Have I done something wrong?

#5 computerxpds

computerxpds

    Bleepin' Comp


  • Moderator
  • 4,457 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:03:49 PM

Posted 03 May 2010 - 08:02 PM

no you have done nothing wrong it just takes some time for a post to be replied to, the malware response team is very busy and there is a long list ahead of you so be patient and DO NOT bump your topic. :thumbsup:

sigcomp.png 
If I have replied to a topic and you reply and I haven't gotten back to you within 48 hours (2 days) then send me a P.M.
Some important links: BC Forum Rules | Misplaced Malware Logs | BC Tutorials | BC Downloads |
Follow BleepingComputer on: Facebook! | Twitter! | Google+| Come join us on the BleepingComputer Live Chat too! |


#6 deesto

deesto
  • Topic Starter

  • Members
  • 33 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:NY, USA
  • Local time:02:49 PM

Posted 04 May 2010 - 02:40 PM

Gotcha. Thanks

#7 deesto

deesto
  • Topic Starter

  • Members
  • 33 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:NY, USA
  • Local time:02:49 PM

Posted 09 May 2010 - 10:20 PM

Well, I waited, then finally got a generic reply requesting data I had already provided ... and then the topic was closed. I've asked to have it reopened, but it's been kind of frustrating so far.

#8 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:01:49 PM

Posted 09 May 2010 - 10:52 PM

finally got a generic reply requesting data I had already provided

That information was 2 days old.
They need the most current information possible.
A lot can change, in 2 days. :thumbsup:

then the topic was closed.

It had been 4 days since his last post, without a reply from you.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#9 deesto

deesto
  • Topic Starter

  • Members
  • 33 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:NY, USA
  • Local time:02:49 PM

Posted 11 May 2010 - 08:26 AM

Thanks tg. I had included as much information as I could think of in my original post -- certainly more than is requested in the guide -- so I wasn't sure why the same info was needed again, especially since I'd collected all the information immediately following the attack. But I've now posted another DDS log (tried to run DMER but had trouble; will do so again in Safe Mode).




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users