Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

6-core AMD - Ati-5970 - 8gb Ram DDR3 1600Mhz and cannot play games smoothly???


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Bimmermeister

Bimmermeister

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:53 AM

Posted 01 May 2010 - 08:49 AM

I just built my new gaming rig...:
CPU: AMD Phenom ii X6 1090t 3,2GHz
GPU: Asus 5970 2GB
RAM:Geil 8GB DDR3 1600MHz
MB:Asus Crosshair Iv Formula 890FX
PSU:Coolermaster Silent Pro M1000 Watt
CPU COOLER:Coolermaster V10
PC CASE:Coolermaster Haf 932 Black
HDD:WD 1TB SATA 3.0 - 6GBPS
OS:Windows 7 Ultimate 64bit

and.....


I get 28fps on average in GTA IV almost everything at Very High at 1280x1024.....damn
I also Get 50-60 Fps Only on Just Cause 2

What is wrong???That beast should get at least 60fps on average i think...???
HELP!!!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 starcraftmaster

starcraftmaster

  • Members
  • 1,109 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:australia
  • Local time:10:53 AM

Posted 01 May 2010 - 09:02 PM

Updated all drivers ?

That meaning chipset , audio , graphics and any other drivers you can update.

Maybe a bios update will help ? do that last if your worried.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users