Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Can't connect to Internet after system restore. Vista desktop.


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Sueb277

Sueb277

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:26 AM

Posted 29 April 2010 - 06:05 PM

I had to do a system restore last night and haven't been able to connect to Internet since then. I've done all of the unplugging, swapping and rebooting that my Internet provider suggested. The HP rep said it's a provider issue. The wireless I have hooked up to it for my phone is working, just not able to connect on my desktop. I don't need/want wireless at this point so I just need my desktop to connect.

I've looked at other threads and I'm just not sure what to do.
I've run the ipconfig through cmd.exe and that is as far as my knowldge goes.

Help me please!

Thanks,
Amanda

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Retirednow

Retirednow

  • Members
  • 121 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:26 AM

Posted 30 April 2010 - 02:27 PM

Post the results of your ipconfig /all cmd here. Plus we need a little more info, make and model of your router and modem .




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users