Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

100% Cpu usage


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 viper123

viper123

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:57 AM

Posted 24 September 2005 - 05:56 PM

Hello, Everything works nicely on my computer till i click IExplorer or any other internet i might have.
I alt+ctrl+delete and i found out that my Cpu Spikes up to 100% when i access the internet.
I have Cable or dsl i dont really know but i know my surfing is suppost to be fast cause im in safe mode and i load everything up perfectly and high speed.

But on normal mode my internet takes 30 sec to a min to load.

Please help me?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Snapper

Snapper

  • Members
  • 550 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Newfoundland
  • Local time:10:57 AM

Posted 24 September 2005 - 06:35 PM

sounds like you have some hijacker issues, or adware/spyware. you should maybe post a "hijack this" log in our HJT log forum.
or for a gaster home remedy,
www.download.com download adaware and spybot, install>update>and run them. they are free decent crap cleaners. good luck.
Google...Google.....browse..read




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users