Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

New problem AVG


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 wakesetter101

wakesetter101

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:37 AM

Posted 20 April 2010 - 09:26 PM

I just hooked up my old pc and up dated my AVG-free download and everything i do i get this threat message.
C:/WINDOWS/SYSTEM32/fjobfjo.dll Virus identified Win32/Cryptor.


What do i need to do about this?

EDIT: Moved from XP forum to Am I Infected, more appropriate forum ~ Hamluis.

Edited by hamluis, 21 April 2010 - 07:31 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 noknojon

noknojon

  • Banned
  • 10,871 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:03:37 PM

Posted 21 April 2010 - 03:11 AM

Hi wakesettler101 -

Win32/Cryptor is an infection - Either your new instalation of AVG has found it , or it was hiding in the system prior to you starting it up -
It is described as a Trojan Downloader -
Try downloading Malwarebytes or SUPERAntispyware to fully remove it - Also, personally I would replace the AVG with Avira or MSE -

Thank You - :thumbsup:

#3 tenz

tenz

  • Members
  • 105 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:37 AM

Posted 21 April 2010 - 05:48 AM

I agree with the poster above

you may want to start a thread in the malware forums, they are experts at this sort of thing.

#4 wakesetter101

wakesetter101
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:37 AM

Posted 22 April 2010 - 07:07 AM

I downloaded both of them and did a full scan. After restart i get the same message from AVG. I am lost on this one.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users