Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Anyone have a Gateway M1617?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 autorunhell

autorunhell

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:18 PM

Posted 18 April 2010 - 04:40 PM

Just downgraded from preloaded Vista to XP Pro on this Gateway.
I followed the instructions here: http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=200876 to no avail, the driver installation complete window ends with "The device cannot start, Code 10".

I want to know what I'd have to do to get this working, since I have everything else, video, audio, etc.
Please help! :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 cryptodan

cryptodan

    Bleepin Madman


  • Members
  • 21,868 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Catonsville, Md
  • Local time:02:18 AM

Posted 18 April 2010 - 06:32 PM

Can you show a screenshot of the device manager and the associated Hardware ID's by right clicking on the device going to properties then to Details and Hardware ID's.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users