Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

FoxProin windows 7


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 FayB

FayB

  • Members
  • 46 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:07:05 PM

Posted 16 April 2010 - 10:40 PM

I am running VFP7. Some of the programs use the RUN or ! command to run dos commands. It all worked fine on XP. I just got a new computer with win 7 pro 64 bit. When I tried to run a program that had the run command it got an error. I tried running it in win xp sp3 compatibility mode, but it still did not work. It got an error about incomaptablitlywith 64 bit.

Does anyone know how I can fix this?

Fay

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Billy O'Neal

Billy O'Neal

    Visual C++ STL Maintainer


  • Malware Response Team
  • 12,304 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Redmond, Washington
  • Local time:05:05 PM

Posted 16 April 2010 - 10:51 PM

Sorry -- what's VFP7?
Twitter - My statements do not establish the official position of Microsoft Corporation, and are my own personal opinion. (But you already knew that, right?)
Posted Image

#3 CyberSorcerer

CyberSorcerer

    Malware Reverse Engineer


  • Members
  • 99 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Las Vegas
  • Local time:05:05 PM

Posted 17 April 2010 - 10:13 PM

I believe their talking about Visual Fox Pro

CyberSorcerer

#4 FayB

FayB
  • Topic Starter

  • Members
  • 46 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:07:05 PM

Posted 18 April 2010 - 01:58 AM

Yep, Visual Fox Pro - version 7. I think I finally found the problem. Looks like when I installed VFP 7 on WIN 7 - it created a bad foxrun.pif file. I don't really know much about .pif files, but I think in this case it might not be needed. I renamed it and things seemd to work now. I'll have to run some more things before I know for sure. But, I was able to run the program that I was trying to run earier today. So I think this is resolved.

Fay




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users