Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

nt authority, internet, startup issues


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 dctraxtr

dctraxtr

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:56 PM

Posted 15 April 2010 - 08:05 PM

My Toshiba Satellite M115-S3114 laptop is having problems. I have searched and attempted what was done in solved cases but cannot find the solution

I cannot:
-open certain programs like malwarebytes as i get an error saying vsbalgrid6.ocx is outdated...i downloaded and redownloaded the latest version
-copy and paste so I can't post the hijackthis report
-connect to the internet even though taskmanager says I am connected
-see the network connections
-open internet explorer because i get the nt authority popup saying i have 60 seconds until restart because of RPC whenever i try
-drag and drop programs but i can run programs on my flash drive
-hear sound from music/video except the beeping sound when something pops up
-download certain programs that require windows installer

other notes:
-it takes a long time for windows to start up
-the desktop, start menu, taskbar does not look like it should
-i have used combofix but the problem is not fixed
-i cannot open system restore in start menu
-i have run superantispyware, spybot search and destroy, antivir, dr webcureit, scanners and they come up with nothing
-my firewall is turned off and i am unable to turn it on...it asks me to connect through some internet security method
-i do the cmd shutdown -a everytime to stop the nt restart
-when i try to go to safemode the startup takes so long that the nt popup restarts the computer
-i have scanned the computer for sasser and blast worms/viruses with no results
-a week before the current symptoms began i removed the virtumonde and internet security 2010 viruses




I am considering reformatting but I cannot get the cd and do not know if my computer has the partition.
I am using the computer at my school library so I might not reply as soon as I can but will try to check in daily.
Thanks -DC

EDIT: Moved from XP to Am I Infected ~ Hamluis.

Edited by hamluis, 15 April 2010 - 08:32 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dctraxtr

dctraxtr
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:56 PM

Posted 21 April 2010 - 04:34 AM

reformatted.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users