Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Cryptographic Services Has Stopped Working


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 CompTuts

CompTuts

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:13 AM

Posted 13 April 2010 - 01:07 PM

Posted Image

Problem signature:

Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: svchost.exe_CryptSvc
Application Version: 6.0.6001.18000
Application Timestamp: 47918b89
Fault Module Name: termsrv.dll
Fault Module Version: 6.0.6000.16386
Fault Module Timestamp: 4549bde8
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00006555
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.768.3
Locale ID: 2057
Additional Information 1: 915c
Additional Information 2: 49c925a687c95842c2d0b192b98ee874
Additional Information 3: 9779
Additional Information 4: 0b076f50d83dfd265ac071b20206ff41

Read our privacy statement:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=501...mp;clcid=0x0409


Hi, Above Is A Screenshot And Tect From A Recent Annoying Error I Recieved It Is Just Very Annoying, How Do I Get Rid Of It. I dont mind recieving complex instructions since i am pretty good at computers!

Thanks In Advance

EDIT: Moved from Vista to Am I Infected forum, more appropriate ~ Hamluis.

Edited by hamluis, 20 April 2010 - 03:23 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 cryptodan

cryptodan

    Bleepin Madman


  • Members
  • 21,868 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Catonsville, Md
  • Local time:05:13 AM

Posted 13 April 2010 - 01:35 PM

Have you scanned for viruses?

#3 CompTuts

CompTuts
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:13 AM

Posted 20 April 2010 - 08:22 AM

Yes @cryptodan and Everything Is Working Fine. Its just annoying

#4 cryptodan

cryptodan

    Bleepin Madman


  • Members
  • 21,868 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Catonsville, Md
  • Local time:05:13 AM

Posted 20 April 2010 - 12:37 PM

What tools have you used?

#5 CompTuts

CompTuts
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:13 AM

Posted 20 April 2010 - 12:40 PM

Malwarebytes anti malware, eset nod 32, ive had comodo firewall for bout a year.

#6 cryptodan

cryptodan

    Bleepin Madman


  • Members
  • 21,868 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Catonsville, Md
  • Local time:05:13 AM

Posted 20 April 2010 - 12:45 PM

Can you show any saved scan logs from these tools.

#7 CompTuts

CompTuts
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:13 AM

Posted 20 April 2010 - 01:07 PM

Ive scince uninstalled Nod32, ill look for my malwarebytes log and my comodo logs are here :

http://a.ctuts.co.cc/comodo.htm

http://a.ctuts.co.cc/comodo1.htm




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users