Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Strange Google Home Page


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Romeo29

Romeo29

    Learning To Bleep


  • Members
  • 3,194 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:127.0.0.1
  • Local time:05:22 AM

Posted 13 April 2010 - 07:23 AM

Hi all,

When I visited www.google.com, I saw a Google search page. But something looked strange. The logo, buttons etc were all unusual. Here is the snapshot : Posted Image

I typed Google address again and refreshed the page but same result. When I cleared Firefox history, I visited the normal page. Here is the snapshot of the normal Google page for you to see the difference :
Posted Image

Have you guys come across such a page ? I am curious what is happening here.

Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 frankp316

frankp316

  • Members
  • 2,677 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:22 AM

Posted 13 April 2010 - 11:48 AM

Yeah I saw it at Google Video. They're making a lot of changes right now.

#3 Andrew

Andrew

    Bleepin' Night Watchman


  • Moderator
  • 8,259 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Right behind you
  • Local time:03:22 AM

Posted 13 April 2010 - 01:31 PM

I saw that as well, but for several days. Deleting the Google.com cookies seemed to fix it.

#4 Romeo29

Romeo29

    Learning To Bleep

  • Topic Starter

  • Members
  • 3,194 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:127.0.0.1
  • Local time:05:22 AM

Posted 13 April 2010 - 10:21 PM

Thanks frankp316 and Andrew :thumbsup:
Well, I was thinking if I am being redirected to a fake Google page. I was worried to see no TM sign over Google logo.
Now that you have confirmed, my mind is at peace :flowers: Thanks guys.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users