Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

The server at [name of site] is taking too long to respond?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Clydesdale™

Clydesdale™

  • Members
  • 70 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:12:52 AM

Posted 12 April 2010 - 11:47 AM

Hi,

With FF & IE, I get the error message "The server at [name of site] is taking too long to respond?" at only 1 site; all other sites are great. Had no problems last week and have no problem getting into it useing Opera. I've been doing some research and lots of people have the same problem with one site only. I haven't found any solutions yet.

My pc goes through a server. Same problem on my iTouch with that one site. At home, I have no problem with my pc & iTouch. Anyone have any ideas? :thumbsup:
Clydesdale™

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 computerxpds

computerxpds

    Bleepin' Comp


  • Moderator
  • 4,489 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:01:52 AM

Posted 12 April 2010 - 02:19 PM

its might be being blocked though your network... but idk just a hunch and opera has some special server system that sites go through and that could allow a blocked site to go through.
sigcomp.png 
If I have replied to a topic and you reply and I haven't gotten back to you within 48 hours (2 days) then send me a P.M.
Some important links: BC Forum Rules | Misplaced Malware Logs | BC Tutorials | BC Downloads |
Follow BleepingComputer on: Facebook! | Twitter! | Google+| Come join us on the BleepingComputer Live Chat on Discord too! |

#3 Clydesdale™

Clydesdale™
  • Topic Starter

  • Members
  • 70 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:12:52 AM

Posted 13 April 2010 - 09:02 AM

Now that site won't open with Opera any more. I even tried Safari and no luck. This is all from work. That site opens no problem from home. Must be something in the server? Why only one site??? :thumbsup: It's not a bad site or anything like that, it's just a private community private forum.
Clydesdale™




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users