Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

no sound


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 superqaz

superqaz

  • Members
  • 284 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:24 AM

Posted 11 April 2010 - 06:33 AM

hi
got no sound after malware removal, checked volume control etc, speakers seem ok as they make sound when disconected. can anyone assist

using xp

than

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 computerxpds

computerxpds

    Bleepin' Comp


  • Moderator
  • 4,493 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:12:24 AM

Posted 11 April 2010 - 07:36 AM

check to see if your driver is installed correctly.
sigcomp.png 
If I have replied to a topic and you reply and I haven't gotten back to you within 48 hours (2 days) then send me a P.M.
Some important links: BC Forum Rules | Misplaced Malware Logs | BC Tutorials | BC Downloads |
Follow BleepingComputer on: Facebook! | Twitter! | Google+| Come join us on the BleepingComputer Live Chat on Discord too! |

#3 superqaz

superqaz
  • Topic Starter

  • Members
  • 284 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:24 AM

Posted 11 April 2010 - 08:11 AM

in device manager the cm18738 c3dx pci audio device is working properly

question: is this the sound card?

also have a asus a7v333, or is this the sound card?

#4 superqaz

superqaz
  • Topic Starter

  • Members
  • 284 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:24 AM

Posted 11 April 2010 - 08:28 AM

pls disregard my question about the asus a7v333

#5 computerxpds

computerxpds

    Bleepin' Comp


  • Moderator
  • 4,493 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:12:24 AM

Posted 11 April 2010 - 08:54 AM

in device manager the cm18738 c3dx pci audio device is working properly

question: is this the sound card?

also have a asus a7v333, or is this the sound card?



yes this is your audio card what are you computer specs. ie manufacturer, model...
sigcomp.png 
If I have replied to a topic and you reply and I haven't gotten back to you within 48 hours (2 days) then send me a P.M.
Some important links: BC Forum Rules | Misplaced Malware Logs | BC Tutorials | BC Downloads |
Follow BleepingComputer on: Facebook! | Twitter! | Google+| Come join us on the BleepingComputer Live Chat on Discord too! |

#6 superqaz

superqaz
  • Topic Starter

  • Members
  • 284 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:24 AM

Posted 11 April 2010 - 11:23 AM

should all be here

i think this sound card was diabled before the infestation of malware , it worked ok till then

Operating System System Model
Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600)
Install Language: English (United States)
System Locale: English (United Kingdom) eveshamvale eveshamvale
Processor a Main Circuit Board b
1.53 gigahertz AMD Athlon XP
128 kilobyte primary memory cache
256 kilobyte secondary memory cache
Not hyper-threaded Board: ASUSTeK Computer INC. A7V333 REV 1.xx
Bus Clock: 133 megahertz
BIOS: Award Software, Inc. ASUS A7V333 ACPI BIOS Revision 1017 03/25/2003
Drives Memory Modules c,d
110.75 Gigabytes Usable Hard Drive Capacity
6.65 Gigabytes Hard Drive Free Space

HL-DT-ST CD-RW GCE-8240B [CD-ROM drive]
3.5" format removeable media [Floppy drive]

Maxtor 2F030L0 [Hard drive] (30.75 GB) -- drive 0, s/n F16BYHVE, rev VAM51JJ0, SMART Status: Healthy
ST380011A [Hard drive] (80.03 GB) -- drive 1, s/n 4JV0BQRR, rev 8.01, SMART Status: Healthy 1024 Megabytes Usable Installed Memory

Slot 'DDR 1' has 256 MB
Slot 'DDR 2' has 256 MB
Slot 'DDR 3' has 512 MB
Local Drive Volumes


c: (NTFS on drive 0) 30.74 GB 4.57 GB free
e: (NTFS on drive 1) 80.02 GB 2.08 GB free
Network Drives
None detected
Users (mouse over user name for details) Printers
local user accounts last logon
Administrator 10/04/2010 19:58:24 (admin)
m 11/04/2010 17:04:49 (admin)
local system accounts
Guest 09/04/2010 10:11:17
HelpAssistant never
SUPPORT_388945a0 never

DISABLED Marks a disabled account; LOCKED OUT Marks a locked account

HP LaserJet 1100 (MS) on LPT1:
Controllers Display
Standard floppy disk controller
Primary IDE Channel [Controller]
Secondary IDE Channel [Controller]
VIA Bus Master IDE Controller RADEON 9200 PRO Family (Microsoft Corporation) [Display adapter]
RADEON 9200 PRO SEC Family (Microsoft Corporation) [Display adapter]
Maxdata 19.7 [Monitor] (19.7"vis, April 1998)
Bus Adapters Multimedia
VIA Rev 5 or later USB Universal Host Controller (4x)
VIA USB Enhanced Host Controller CMI8738/C3DX PCI Audio Device
Standard Game Port
Virus Protection [Back to Top] new Group Policies
AntiVir Desktop Version 10.0.1.43
Virus Definitions Version Up To Date
Realtime File Scanning On
None discovered
Communications Other Devices

1394 Net Adapter
Realtek RTL8029(AS)-based Ethernet Adapter (Generic)
USB ADSL WAN Adapter
OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller
Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard
PS/2 Compatible Mouse
USB Root Hub (5x)

#7 superqaz

superqaz
  • Topic Starter

  • Members
  • 284 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:24 AM

Posted 11 April 2010 - 11:29 AM

see above post also for more info

CMI8738/C3DX PCI Audio Device
Standard Game Port

Board: ASUSTeK Computer INC. A7V333 REV 1.xx
Bus Clock: 133 megahertz
BIOS: Award Software, Inc. ASUS A7V333 ACPI BIOS Revision 1017 03/25/2003

#8 superqaz

superqaz
  • Topic Starter

  • Members
  • 284 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:24 AM

Posted 11 April 2010 - 12:45 PM

the card was unseated...all fixed now in time for the news...thanx for ur help

#9 computerxpds

computerxpds

    Bleepin' Comp


  • Moderator
  • 4,493 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:12:24 AM

Posted 11 April 2010 - 12:51 PM

i was just going to suggest you check that, glad you got it fixed :thumbsup:
sigcomp.png 
If I have replied to a topic and you reply and I haven't gotten back to you within 48 hours (2 days) then send me a P.M.
Some important links: BC Forum Rules | Misplaced Malware Logs | BC Tutorials | BC Downloads |
Follow BleepingComputer on: Facebook! | Twitter! | Google+| Come join us on the BleepingComputer Live Chat on Discord too! |




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users