Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

nvidia drivers


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 mberry

mberry

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:24 AM

Posted 20 September 2005 - 09:52 PM

i tried to update drivers for geforce52oo, when i was installing, windows said that this new driver was not logo testing for xp and not to install, the drivers came from nvidia web site, does anyone feel i run risk of damage if i install reguardless of warning

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Grumpdaddy1

Grumpdaddy1

  • Members
  • 18 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Connecticut
  • Local time:04:24 AM

Posted 20 September 2005 - 10:14 PM

The logo testing thing just means Microsoft has tested the software and they're happy with it. Under normal circumstances, software from a reputable vendor like nVidia will work just fine. If it refuses to install, you will have to turn off driver signing. To do this go to Control Panel > System > Hardware > Driving Signing, then choose 'Ignore - Install the software anyway and don't ask for my approval', press okay. Now restart the computer and try the install.

-Grump
"Ignorance begins the day you think you know it all"

#3 cybormoron

cybormoron

  • Members
  • 125 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:ann arbor, michigan. USA
  • Local time:04:24 AM

Posted 21 September 2005 - 10:51 PM

a day late fwiw. i'm running the 78.0.1 version. their latest i think. the site says it is whql signed but device manager says not. hmmm. seems to work ok, no probs. windows update recommends the real old version but i just ignore that. this 5200 is a pretty good old card. i'm running 2 monitors in dualview mode. a 20in samsung lcd at 1600x1200 and a 19in gateway crt at 1280x1024. i don't do the game thing i just like lots of screen real estate.

Posted Image

Posted Image
I can no longer sit back and allow Microsoft infiltration, Microsoft indoctrination, Microsoft subversion, and the international Microsoft conspiracy to sap and impurify all of our precious open source GNU/Linux operating systems. General Jack D. Ripper.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users