Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Webshots program problem.


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Jimdigriz

Jimdigriz

  • Members
  • 75 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:40 AM

Posted 08 April 2010 - 01:33 PM

I've got a customer who uses a program called "Webshots" Webshots Home

All he uses it for is for his desktop dynamically changing pictures, from his my pictures folder (he's got a lot of soft core porn and I guess he likes to see a different girl on his desktop every 3 minutes lol) Webshots actually offers a service that pulls pictures from the web, however he doesn't use that function.

The program, for whatever reason runs at 90,000 k, and ever since he got AVG Internet Security he's been having problems with it. I called the Webshots software people and they notified me that AVG's firewall is blocking the program from having web access. (Which it doesn't need in the first place for this customer) The software guy wouldn't tell me what, if any ports to forward on the firewall or anything of any use, and I can't find information about it on the web.

Has anyone else had simmilar problems in this area? I either need a fix for it, or a simmilar program that makes your desktop background dynamic, and it doesn't have to have any access to the web.

Thanks in advance guys!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Broni

Broni

    The Coolest BC Computer


  • BC Advisor
  • 42,613 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Daly City, CA
  • Local time:02:40 AM

Posted 08 April 2010 - 02:03 PM

I use Webshots and it uses less than 10K, so your usage seems to excessive.
You don't say what the actual problems are.
Webshots doesn't need any web access in order to function, if you don't use any web features (I don't).

My Website

p4433470.gif

My help doesn't cost a penny, but if you'd like to consider a donation, click p22001735.gif


 


#3 Jimdigriz

Jimdigriz
  • Topic Starter

  • Members
  • 75 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:40 AM

Posted 08 April 2010 - 02:32 PM

Sorry, I was a little vague. Like I said it's a customers computer. And apparantly he can't seem to open the program back up, my guess is either AVG or MBAM caught onto it for whatever reason as a false positive and hacked some of the associated files up; just going to have to reinstall.

And that seems rather odd that his version was using so much memory, hopefully a reinstall will repair that as well. Thanks!

#4 Broni

Broni

    The Coolest BC Computer


  • BC Advisor
  • 42,613 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Daly City, CA
  • Local time:02:40 AM

Posted 08 April 2010 - 03:24 PM

Let me know :thumbsup:

My Website

p4433470.gif

My help doesn't cost a penny, but if you'd like to consider a donation, click p22001735.gif


 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users