Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

can't get internet connection in safemode


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 treblers

treblers

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:17 AM

Posted 03 April 2010 - 04:56 AM

Hi I hope someone may help me!... I am trying to access the internet in safe mode in Vista but it won't work! (I have selected safemode with networking) I am using a friend's router (BT) but using the wired connection rather than wireless. She has a virus which we are trying to clean and I am trying to access www.housecall.trendmicro.com which has been recommended by another friend who has far more IT knowledge than me! Thanks in advance!..

EDIT: Moved to Am I Infected, as more appropriate forum. Please follow all admin instructions/suggestions posted at AII ~ Hamluis.

Edited by hamluis, 03 April 2010 - 08:02 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users