Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

You tube api


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 James10169

James10169

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:48 AM

Posted 02 April 2010 - 03:51 PM

I have my own webiste with a youtube api. When I click the videos tab on my site a list of videos come up from youtube. Everything was working fine until yesterday. Now when the videos come up and you click play nothing happens. I can still search youtube and the videos i want come up and everything appears as normal until i try to play one. Nothing happens. The video just sits there as if I never clicked it....IF you have some idea how to fix this I would love the suggestion. I have tech support for the site but I really want to learn how to do things myself. I am assuming I must address this issue in the ftp files..I just dont know how. Any ideas...all suggestions welcome.

James

Edit: Moved topic from XP to the more appropriate forum, at the suggestion of BC Advisors. ~ Animal

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 frankp316

frankp316

  • Members
  • 2,677 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:48 AM

Posted 02 April 2010 - 06:28 PM

I think you would be better off contacting Youtube directly. They have made many changes to the site recently and it might have affected your API. I don't think anyone here would be aware of all their changes.

#3 groovicus

groovicus

  • Security Colleague
  • 9,963 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Centerville, SD
  • Local time:01:48 AM

Posted 02 April 2010 - 08:41 PM

How were you embedding files from Youtube? What API calls were you using? What does it have to do with FTP?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users