Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Redirect problems with no signs of viruses


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 iaheartagram

iaheartagram

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:04 PM

Posted 25 March 2010 - 10:29 PM

Been a long time reader of the forums and have always found VERY helpful information.
Let me take another second and saying thanks to all those smart people out there roaming around and helping me in that past and hopefully present and future.

So my IE7 is redirecting me to strange places. Not porn just random sites. No additional pop-ups, merely redirects. So I decided to try Firefox. Same exact result. Its not ALL websites, but most sites will cause redirects. A very few can get by, but its rare. If you type in a website directly into the browser(its the only way I could get HERE), no redirects, merely clicking on LINKS. Google, bing, and yahoo all also have the same result. I clean out all temp files, cookies, history, regularly.

I have updated Malware bytes, SBS&D, and SuperAntiSpyware and ran all of them over the last few days in normal mode AND safe mode. I also run HJT each time to look for oddities. Within hours of this post I tried Gooredfix,BHODaemon and ATF-cleaner in hopes of also finding something out there. ALL come back 0 probelms at all. WTF?

I am at my wits end over this mess. Is there anyone that can help me please? I do NOT want to reformat and start all over.

THANKS in advance(if I get help or not) for having a safe haven for reliable information.

Edited by iaheartagram, 25 March 2010 - 10:32 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 iaheartagram

iaheartagram
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:04 PM

Posted 26 March 2010 - 11:47 AM

Was finally able to get to work computer to get logs posted (if necessary) that were ran recently. Will those help at all?

#3 techextreme

techextreme

    Bleepin Tech


  • BC Advisor
  • 2,125 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Pittsburgh, PA
  • Local time:04:04 PM

Posted 29 March 2010 - 12:50 PM

If you do have recent MBAM and SAS logs, please post them.

Techextreme

"Admire those who attempt great things, even though they fail."

-- Seneca

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users