Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

CPU usage at 100% always?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 somebodyhere

somebodyhere

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:30 PM

Posted 24 March 2010 - 05:37 PM

A few days ago I was on Diviantart.com and clicked a picture..
Huge mistake. As soon as I clicked it it attempted to redirect me to a Rogue Antivirus website (It was a .Info)
a dialog box said "Your computer is being attacked by Trojans, blah blah blah" my Antivirus (Avast!) immediately popped up and blocked a Trojan attack.
I immediately shut down the computer to prevent infection.
Now for some reason, my CPU is always at 100% and no processes are taking up very much that I can see.
I am wondering if maybe by chance a Trojan or something got through.
I would really appreciate your help.
Thank you.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 somebodyhere

somebodyhere
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:30 PM

Posted 24 March 2010 - 06:01 PM

FIXED.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users