Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Avast and Windows Live Mail problem


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 garybeafl

garybeafl

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Brandon,Fl.
  • Local time:06:05 PM

Posted 24 March 2010 - 09:36 AM

Hello all

I am running windows 7 Home prem with Verizon as my isp. I keep getting the following message from Avast.

Avast has detected a secure connection from your mail program (process wlmail.exe) to the SMTP server
This type of connection cannot be checked for viruses. Please disable SSL/TLS in your mail client so that the Mail Scanner can scan your mail. The Mail Scanner will provide the SSL/TLS security itself.

Could someone tell me how to do this? Thank You.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users