Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Atheros L1 Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Controller


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 dragon2012

dragon2012

  • Members
  • 39 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:56 PM

Posted 24 March 2010 - 03:08 AM

Well , I am trying to find the latest update for this driver as i have the problem "There might be a problem with local network adapter" when I diagnose my 'Atheros L1 Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Controller' at Network Connections.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 rowal5555

rowal5555

    Just enough info to be armed & dangerous...


  • Members
  • 2,644 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:St Kilda, Dunedin. South Island. NZ
  • Local time:09:56 PM

Posted 24 March 2010 - 04:57 AM

The Atheros L1 Windows driver is down this page -

http://partner.atheros.com/Drivers.aspx

rowal5555 (Rob )                                                             

Avid supporter of Bleeping Computer's
Team 38444

You can help find a cure


 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users