Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

General connection problem


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Letardo

Letardo

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:28 AM

Posted 21 March 2010 - 09:22 PM

Hi there

I have a problem with my connection to internet, this is my story:

Like a week ago i was attacked by "win 7 antimalware 2010" malware, and i manually removed following this steps
http://www.spywarevoid.com/remove-win-7-an...10-removal.html
when i finished i had a problem with all my programs (sorry didnt save the error code), which I solved creating a new administrator account. The only problem is that my internet conection is down for all (skype, IE 8, firefox, etc) except 1 program: KTrader Version 4.00 Build 225 .


Plz i really need help with this I dont know what to do :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users