Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

internet browsing almost impossible although connected to the internet-suspected malware


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 gb_

gb_

  • Members
  • 18 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:37 AM

Posted 20 March 2010 - 04:20 AM

greetings,

I got:
windows xp proffesional service pack 3 updated recently

nod 32 antivirus
zone alarm

the problem:

since 3 days I cant browse the web although im connected. I can use skype, play poker online, but when i use my web browsers (internet explorer 8, mozilla firefox, chrome) I can barely browse. this meas i can see one website but cannot see ten others. Or when i can see one website when i try to see other pages in it gets stuck on a blank page. this seems to happen randomly (meaning that sometimes one website will work and sometimes it wont, but mostly wont).
I have spoken with my internet provider and after hours of counselling they deduced the problem is in my computer. they are most probably right cause when i connect my girlfriend's computer to the router it works fine.
I dont remember installing any new program. or doing any changes to my computer.


I performed scans by:
malwarebites
nod 32 antivirus
avg antivirus
super antyspyware
ad-aware
adware spyware se

all in safe mode and normal mode

and also runned atf cleaner

I tryed turning off all my antivirus and spyware software, and my firewall- to see if its blocking something
i tryed browsing in safe mode with networking

nothing helped!!!

What can i do?
Can u assist?


Thank you

Gabriel

Edited by Pandy, 20 March 2010 - 07:46 PM.
Moved from Virus, Trojan, Spyware, and Malware Removal Logs as no logs are included. ~Pandy


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users