Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Cant connect to internet w/wifi connection! AHHHHHH


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 mjfuchs

mjfuchs

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Madison, Wi
  • Local time:02:14 AM

Posted 19 March 2010 - 11:57 AM

my neices inspiron 1525 laptop has a wifi connection and hasnt been able to connect to the interenet for a cpl months. the wireless connection works. we had the charter cable guy come out and check it. he said its the computer. for some reason it has a connection but wont pull up the page online. what might that be? hardware issue? Please help! trying to help my sister out with her daughter on this one.

Edited by mjfuchs, 19 March 2010 - 11:58 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Broni

Broni

    The Coolest BC Computer


  • BC Advisor
  • 42,716 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Daly City, CA
  • Local time:12:14 AM

Posted 19 March 2010 - 02:04 PM

the wireless connection works

How do you know?
What browser do you use?
Did you try another browser?
Does same thing happen, when you hardwire laptop to the router/modem?

My Website

p4433470.gif

My help doesn't cost a penny, but if you'd like to consider a donation, click p22001735.gif


 


#3 mjfuchs

mjfuchs
  • Topic Starter

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Madison, Wi
  • Local time:02:14 AM

Posted 23 March 2010 - 03:00 PM

yes i connected it to the ethernet cable and nothing still. internet explorer is the browser. i am wondering what it might be? if someone could point me in the right direction.

#4 Broni

Broni

    The Coolest BC Computer


  • BC Advisor
  • 42,716 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Daly City, CA
  • Local time:12:14 AM

Posted 23 March 2010 - 03:22 PM

What browser do you use?
Did you try another browser?

Try the following while wireless and wired...

1. Click Start>Run (Start>"Start search" in Vista).

2. Type in (or copy and paste):

cmd /c ping google.com>%temp%\$.$&notepad %temp%\$.$

and press Enter.

3. Notepad will open.

4. Copy all text in Notepad ([Ctrl-A], then [Ctrl-C]), and then post it (paste = [Ctrl-V]) in your next reply.

My Website

p4433470.gif

My help doesn't cost a penny, but if you'd like to consider a donation, click p22001735.gif


 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users