Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I'm not sure


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 clayt

clayt

  • Members
  • 15 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:59 PM

Posted 18 March 2010 - 02:11 AM

:flowers: I also lose a site I'm working on. It just disappears.The other day I clicked IE to go to my home page and the computer wiped everything out and came back with a generic home page that must have been the starter before they loaded any of the programs they gave me or stuck on as trail versions hoping I'd make a mistake and keep them beyond ther free trail period.; (that really pisses me off). :thumbsup: Anyway I'm not sure what if anything I have??

Edited by Orange Blossom, 18 March 2010 - 10:22 PM.
Move to AII as no logs posted. ~ OB


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users