Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

StandAloneStack 2 dropping icons?


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 MilesAhead

MilesAhead

  • Members
  • 197 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:15 AM

Posted 11 March 2010 - 03:55 PM

I have Windows 7 32 bit. I'm using StandAloneStack 2 on both this OS and Vista64. On the Vista64 side everything is flawless. On the Windows 7 side, it seems one icon in each stack is dropped and I get a blank page instead(looks like a piece of paper.)

I tried refreshing Explorer icon cache, replacing the current icon for an app. When I do this often that icon is "fixed" but another one in the stack becomes blank. It's like I'm chasing my tail.

I like this utility but it takes away from the joy if you don't have the normal program icon in the stack.


Posted Image

"I don't want to belong to any club that would have me as a member."
- Groucho Marx


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users