Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Link to File is not working. EMBEDs are displayed as icons.


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 mvircsik

mvircsik

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:19 PM

Posted 11 March 2010 - 02:54 PM

I'm trying to create links to image files (.EMF .JPG .WMF) in Word 2007, Excel 2007, and PowerPoint 2007. Instead of getting a LINK, I get an EMBED Package.

Open a blank Word 2007 doc / Insert tab / on Text panel click Object button / Create from File tab / Browse... to the file / turn on "Link to file" / click OK.

Depending on the image file type, I either get an icon and filename, or just the filename. Pressing Alt-F9 shows that it got inserted as an "EMBED Package", not a "LINK".

If I perform the same steps to link to a Word or Excel file, the complete doc or spreadsheet is displayed, and Alt-F9 shows that it is a LINK.

Additionally, when I perform similar steps on an image file, but leave "Link to file" turned off, I still get icons and filenames.

I'm running Windows XP, Service Pack 3, 091208-2036. Microsoft Office Small Business 2007, Word 2007 (12.0.6504.5000) SPs MSO (12.0.6425.1000). Different systems at my company running Vista or XP (Service Pack 3) get different results...sometimes it works as expected...sometimes it doesn't.

My 2 problems are:

1. I need to have full images displayed in the Word, Excel, or PowerPoint file.

2. When I turn on "Link to File", I should get a LINK, not EMBED Package.

How can I change my settings to overcome both of these problems? What ARE the settings that control these?

Any help will be appreciated!

Mike

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users