Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Google Chrome won't load any page


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 BibeRche

BibeRche

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Macedonia
  • Local time:03:39 PM

Posted 09 March 2010 - 07:48 PM

Chrome wont load a page, not eve a New Tab page, or the history page.. I've reinstald 2-3 times so far, but is still the same..

I use Kaspersky Internet Security 7.0

Google Chrome version 4.0.249.89 unknown (38071)

Operating System: Windows Xp SP3

I turned off Kaspersky, I reinstalled Chrome again and again, Cleaned up the registry, Reinstalled Java, and turn off the ActiveX controls, nothing again..
From msconfig turned off all the programs and processes that I don't need at startup..
Don't know what to do next.. :thumbsup:((
I also tried to start Chrome from "safe mode" and again "Aww snap!!"..

Some ideas for what may cause this?!

Edited by BibeRche, 09 March 2010 - 07:49 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users