Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

combofix won't run


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 tapman

tapman

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:41 PM

Posted 08 March 2010 - 06:49 PM

It seems that I have been bitten and can't even get combofix to load & run. Any suggestions??

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tapman

tapman
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:41 PM

Posted 08 March 2010 - 08:16 PM

OK, more info. I ran Malwarebytes and it found no problem. I usually run CA Security suite, it has been updated & was running when things got goofy. When I try to run Combofix, I have successfully used it previously and thought I understood how things were supposed to work. I must have overestimated my abilities to do these types of things.

Anyway. When I have downloaded the latest rev, and attempted to run it, the following happens. When clicked, the progress block comes up, and scrolls across in green, then disappears. It also removes the program from the task manager.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users