Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I think I broke iTunes


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 PhantomaZero

PhantomaZero

  • Members
  • 15 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:22 AM

Posted 09 September 2005 - 10:20 PM

So I was in the midst of installing this new iTunes 5.0. In the middle of installation, the Quicktime setup kept repeating itself. I ended the process as it wasn't going anywhere. I now cannot start iTunes or run the installer. When I tried to uninstall my previous version (4.9) the item just dissappeared off of my add/remove list. When I try to install 5.0, I get the message:

1607: Unable to install InstallShield scripting Runtime.

I appreciate any help, thanks.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Jeffro

Jeffro

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:22 AM

Posted 11 September 2005 - 03:34 PM

I just found something out.

I also had the problems with the quick time going over and over again.

Then i found out i had to close firefox... and all was well. I don't really know what to do about your suititation though.


EDIT: Check out this page, it helped me out a lot!
http://consumer.installshield.com/kb.asp?id=Q108340

Edited by Jeffro, 11 September 2005 - 03:59 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users