Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

C:\WINDOWS\Explorer.EXE


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 mistacles

mistacles

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:17 PM

Posted 09 September 2005 - 09:22 AM

Hi !!

I have a topic in HijackThis Logs and Analysis already but I have a question.

I hope someone will answer it without sending me back to
HijackThis Logs and Analysis.

Do these 2 entries belong where they are ??

C:\WINDOWS\Explorer.EXE

C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE


I keep running all of these but nothing comes up.

AntiVir
a squard
Spybot
Ad aware
TrojanHunter
ewido
spy sweeper
online panda
online Trend micro
online Trojan scanner

Thank you. :thumbsup:
[SIZE=14][COLOR=red]mistacles [SIZE=14][COLOR=red]
Need better directions for this. Guided Mode dont tell you Crack.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 nawin_g

nawin_g

  • Members
  • 39 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:17 PM

Posted 09 September 2005 - 09:52 AM

yeah both of the files belong to that location that is for sure.

but whats your problem?? cant u open internet explorer??

#3 mistacles

mistacles
  • Topic Starter

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:17 PM

Posted 09 September 2005 - 01:10 PM

Hi.

My Computer running very slow. Sometimes when I close a window
it starts closing from the top and goes down (window Disappears
as it goes down).If I click on things to fast I will get a message
saying not responding.(Whatever Im trying to open).
I have 37 running prossess. Had 27 things in startup but I stopped
some. Now only have 15.


Memory Modules
192 Megabytes Installed Memory

Slot 'A0' has 256 MB
Slot 'A1' is Empty

Local Drive Volumes
c: (NTFS on drive 0) 34.36 GB 25.67 GB free
d: (FAT32 on drive 0) 5.65 GB 963 MB free

I did find this.
C:\WINDOWS\ALCXMNTR.EXE
Which Im having taken care of in
(HijackThis Logs and Analysis) at this moment.
When they clean it up, If I am still having trouble I will post back in
this topic.

In one hjt log I had 1 of these
C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE

And in another log I had 2 of them.
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE

Thanks.
:thumbsup:

Clean (no malware)
http://www.bleepingcomputer.com/forums/My-...tml#entry166779

My first log showed 2 and my second log showed none.
I just ran another hjt log just to look and it showed 1

C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE

Just wondering Why the difference?

Thanks

Edited by mistacles, 09 September 2005 - 08:35 PM.

[SIZE=14][COLOR=red]mistacles [SIZE=14][COLOR=red]
Need better directions for this. Guided Mode dont tell you Crack.

#4 mistacles

mistacles
  • Topic Starter

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:17 PM

Posted 10 September 2005 - 02:51 PM

Resolved !!!

:thumbsup:
[SIZE=14][COLOR=red]mistacles [SIZE=14][COLOR=red]
Need better directions for this. Guided Mode dont tell you Crack.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users