Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Realtek HD Audio Manager - how do you set it?


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Bone Idol

Bone Idol

  • Members
  • 393 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:54 AM

Posted 02 March 2010 - 05:22 AM

Hi all.

I have Realtek HD Audio Manager installed, but the option buttons don't make any sound when I click them.

Under the Sound Effects tab there's a range of choices: 'stone corridor', 'bathroom', etc. There's no sound when I click them. But if I click the graphic speaker units under the tab 'Audio I/O' - I get sound.

I'd appreciate any help.

Thank you.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Sashacat

Sashacat

  • Members
  • 372 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:54 AM

Posted 02 March 2010 - 11:42 AM

Hello :thumbsup:

Here's the link to contact Tech Support for Realtek:
http://www.realtek.com.tw/contact/contactV...el=1&Conn=0
There are three different choices listed:
  • Taiwan Headquarters
  • China Contact
  • USA Contact

If we don't change the direction we are going,
We are likely to end up where we are headed.

#3 Bone Idol

Bone Idol
  • Topic Starter

  • Members
  • 393 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:54 AM

Posted 02 March 2010 - 04:01 PM

Thank you, Sashacat.

I'll see if they can help me with this problem. :thumbsup:

#4 Sashacat

Sashacat

  • Members
  • 372 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:54 AM

Posted 02 March 2010 - 05:40 PM

If you don't mind, please reply back?
It would be interesting to know what the cause of the problem is, and what it took to resolve the issue.

Good luck, and thanks :thumbsup:
If we don't change the direction we are going,
We are likely to end up where we are headed.

#5 Bone Idol

Bone Idol
  • Topic Starter

  • Members
  • 393 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:54 AM

Posted 02 March 2010 - 05:43 PM

I've emailed the US office, and I'll let you know the result.

:thumbsup:

#6 Sashacat

Sashacat

  • Members
  • 372 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:54 AM

Posted 02 March 2010 - 05:56 PM

:thumbsup: thanks :flowers:
If we don't change the direction we are going,
We are likely to end up where we are headed.

#7 Bone Idol

Bone Idol
  • Topic Starter

  • Members
  • 393 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:54 AM

Posted 03 March 2010 - 04:09 PM

You're welcome!

Have a nice day. :thumbsup:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users