Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet Connection Problem


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 srossi

srossi

  • Members
  • 85 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:58 PM

Posted 01 March 2010 - 09:20 PM

I originally posted this in the Malware section but I was told my logs are all clean and that malware can't be causing my issues, so I was referred here. Hopefully someone here can help. When I first turn my PC on, I can't connect at all for about 15 minutes. Then I lose my connection every few seconds for the next 15 minutes. Once my PC has been on for about a half hour, my connection is absolutely fine until I shut down again. If I shut down and immediately restart, my connection is fine so it seems to have something to do with my PC being off for a while. There is no sign of any problem with my modem at all and my modem always shows that the connection is fine. And I never get disconnected after my PC has been on awhile. I checked my task manager right after I booted up to see if anything was running that shouldn't be, but I didn't see anything unusual. Any help in figuring this out is greatly appreciated. Thank you.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 CaveDweller2

CaveDweller2

  • Members
  • 2,629 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:12:58 AM

Posted 01 March 2010 - 11:17 PM

What version of Windows?

Connecting wireless? Wired?

Hope this helps thumbup.gif

Associate in Applied Science - Network Systems Management - Trident Technical College


#3 srossi

srossi
  • Topic Starter

  • Members
  • 85 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:58 PM

Posted 01 March 2010 - 11:27 PM

Windows XP. Connecting through Westell Modem/Router 327W, wired.

#4 srossi

srossi
  • Topic Starter

  • Members
  • 85 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:58 PM

Posted 23 March 2010 - 10:42 AM

Hey guys, was out of town for a while but I'm back now and just thought I would bump this to see if anyone else had any thoughts. Thanks.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users