Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Help with Multimedia Audio Controller


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Chala

Chala

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:57 PM

Posted 01 March 2010 - 06:11 PM

I have a yellow question mark in my device manager under other devices at Multimedia Audio Controller. I have a
Sound Blaster Live Audio Card. (Sound Blaster Audigy) When I go to the creative site and download the latest
drivers it won't let me install saying set cannot detect hardware. But the hardware is clearly installed in my control
panel when I go to the Sounds icon I can see it. I originally had two question marks I now have one but need help
in removing it. My sound works by the way!

I am running Windows XP Professional

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,727 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:06:57 PM

Posted 01 March 2010 - 07:01 PM

Uninstall all sound/sudio controllers reflected...reboot, install the correct one.

Louis

#3 Chala

Chala
  • Topic Starter

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:57 PM

Posted 01 March 2010 - 08:28 PM

Uninstall all sound/sudio controllers reflected...reboot, install the correct one.

Louis


I thought i had the correct ones!

The answer was go to BIOS disable onboard sound. Thanks to all!

#4 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,727 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:06:57 PM

Posted 02 March 2010 - 11:50 AM

Thanks for posting feedback on your solution, happy computing :thumbsup:.

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users