Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

combo fix won't run, rkill won't download


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 brigg

brigg

  • Members
  • 457 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:10:08 PM

Posted 28 February 2010 - 04:19 PM

I have multiple symptoms consistent with the security essentials 2010 issue. I at least have the dds and attach.txt logs.
I am scanning all the posts here and trying different fixes. I have a couple of posts open.

I'm at the library downloading the files.
I can only run in safe mode on my computer - when I try to download from my computer it changes the name of the file to a really long
file name with random letters and numbres.
I'm operating as an admin now.
anyway, I can get combo fix on my desktop (copied from the library computer) but it won't run.
I can get gmer on my desktop (from the library download) but I get an adobe error when I try to open it sometimes, sometimes not, just wont' open.
same wtih mbam...but i have gone through the mbam correction 2 x before and the fix lasted about a day.
Maybe because I didn't ahve the firewall enabled? It's enabled now.

Any ideas? I need help.

Edited by brigg, 28 February 2010 - 04:23 PM.

Kansas City Mo area - Central time zone 

Dell D620 Laptop    -   Operating System:  Windows XP Professional 32-bit SP3     -     CPU:  Intel Core Duo T2300E @ 1.66GHz 51 °C     -  Yonah 65nm Technology

RAM:  1.00GB Dual-Channel DDR2 @ 267MHz (4-4-4-12)    -     Motherboard:  Dell Inc. 53 °C     -     Graphics:  Plug and Play Monitor (1280x720@60Hz)
Storage:  74GB SAMSUNG HM080HI (SATA) 36 °C     -     Optical Drives:  TSSTcorp CDRW/DVD TSL462C     -     Audio:  SigmaTel High Definition Audio CODEC
PAE Enabled - Installation Date: 3/20/2009     -     Plug and Play Monitor (1280x720@60Hz)     -     Intel Mobile Intel 945GM Express Chipset Family (Dell)
 

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 36,808 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:11:08 PM

Posted 28 February 2010 - 06:09 PM

Closing topic to avoid confusion with this one: http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/298482/fix-not-working-spyware-alert-wormwin32netsky/

~ OB
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Smart Security, Malwarebytes' Anti-Malware, NoScript Firefox ext., Norton noscript




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users