Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

"Open With" keeps appearing


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 rachelm920

rachelm920

  • Members
  • 21 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:East Hartford, Connecticut, USA
  • Local time:10:27 AM

Posted 24 February 2010 - 07:11 PM

Today I removed a bunch of malware and "Vista Security 2010" from this PC using Malwarebytes' Anti-Malware. Now when I load up, everything I attempt to run including Internet Explorer comes up with the "Open with" box.

Compaq Desktop
Microsoft Windows Vista Home Premium Service pack 2 32 bit
3GB RAM
2.5 GHZ processor
213 GB Free out of 286 GB




Please help! Thanks

Edited by rachelm920, 24 February 2010 - 07:14 PM.

Have a great day!
Rachel

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 rachelm920

rachelm920
  • Topic Starter

  • Members
  • 21 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:East Hartford, Connecticut, USA
  • Local time:10:27 AM

Posted 24 February 2010 - 10:03 PM

I found the solution here
Have a great day!
Rachel




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users