Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Selective Borwsing


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 vanniners

vanniners

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:52 PM

Posted 23 February 2010 - 08:07 AM

About 2 weeks ago, i suddenly had problems connecting to the internet. Some sites would open, some wouldn't. Some would open instantly, others would need countless refreshing for them to open. Sometimes, the site would open but pictures, videos would not show, sometimes the format is wrong. The error message that would sometimes appear is "problem loading page. Server not found." I am currently connected to the router directly.

I tried connecting directly to my modem minus the router, and it worked fine. I'm not sure what's wrong and how to fix it. Help please?

I have tried refreshing both the modem and the router, restarting my laptop, connecting to the router via wi-fi, still did not work. I also tried using different browsers (currently using Mozilla, tried with Chrome, IE).

Thanks in advance!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 techextreme

techextreme

    Bleepin Tech


  • Members
  • 2,125 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Pittsburgh, PA
  • Local time:10:52 AM

Posted 23 February 2010 - 08:10 AM

Can you tell us what make and model router you're using?

Can you tell us who your ISP is?

These will help track things down.
Techextreme

"Admire those who attempt great things, even though they fail."

-- Seneca

#3 vanniners

vanniners
  • Topic Starter

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:52 PM

Posted 23 February 2010 - 08:27 AM

router: netgear wgr614v4
ISP: pldt (philippine long distance telecommunications)

right now, i'm connected via the router...

#4 techextreme

techextreme

    Bleepin Tech


  • Members
  • 2,125 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Pittsburgh, PA
  • Local time:10:52 AM

Posted 23 February 2010 - 08:35 AM

Do you have a static IP address or are you assigned an address using DHCP?
Techextreme

"Admire those who attempt great things, even though they fail."

-- Seneca

#5 vanniners

vanniners
  • Topic Starter

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:52 PM

Posted 26 February 2010 - 09:22 AM

hehe... i don't know what you mean :thumbsup:

#6 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,723 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:09:52 AM

Posted 27 February 2010 - 11:46 AM

http://ask-leo.com/how_do_i_configure_my_s...ip_address.html

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users