Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Malware issues...what to do?


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 unigirl123101

unigirl123101

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:19 AM

Posted 21 February 2010 - 07:43 PM

Starting yesterday, Google kept redirecting my hits and I realized that it was probably some bleepty malware problem. So I used malwarebytes and ad-aware and AVG and scanned my computer using all of them in safe mode, and found a few things and deleted them.

Then, I checked the hosts file, saw one thing that shouldn't be there so I deleted it. Both AVG and malwarebytes say they dont find anything anyore, but I keep running ad-aware and it keeps finding more! Why doesnt it find everything in one scan?

Google is still redirecting me....
what else can I try to fix this problem!?!?! I'm desperate! I have to submit university apps soon and I don't want to have any issues!

Thanks!

Oh and I'm using IE7 for my browser, and I have windows vista with all the newest updates.

Edited by unigirl123101, 21 February 2010 - 07:46 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users