Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

error installing windows installer 3.1


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 roupenig

roupenig

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:14 PM

Posted 19 February 2010 - 03:15 PM

Hello. Im having trouble trying to install the windows installer 3.1. This is preventing me from updating my computer, and installing other programs, such as windows media player 11.
Ive downloaded the windows installer from the microsoft site. The file name is WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.
While extracting the file update.exe, its giving an error: Extraction failed, the system cannot find the file specified.

Ive been googlin for hours, with no solution. Please help

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,560 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:07:14 AM

Posted 19 February 2010 - 04:20 PM

Try installing the later, current version, Download details Windows Installer 4.5 - http://www.microsoft.com/downloads/details...b9-54d056d6f9f4

Louis

#3 roupenig

roupenig
  • Topic Starter

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:14 PM

Posted 20 February 2010 - 05:03 AM

Try installing the later, current version, Download details Windows Installer 4.5 - http://www.microsoft.com/downloads/details...b9-54d056d6f9f4

Louis


I tried to..it is just the same problem..

#4 roupenig

roupenig
  • Topic Starter

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:14 PM

Posted 20 February 2010 - 06:59 PM

Anyone?

#5 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,560 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:07:14 AM

Posted 20 February 2010 - 07:19 PM

Have a look, http://support.microsoft.com/kb/555175.

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users