Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

mbam-setup.exe doesn't run


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 diesof

diesof

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:37 AM

Posted 17 February 2010 - 09:49 AM

A laptop was infected with the 'XP Antispyware 2010'. I downloaded the 'mbam.setup.exe' program. When I run it nothing happens. Any ideas?

Thanks!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 diesof

diesof
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:37 AM

Posted 17 February 2010 - 10:33 AM

I found the solution to the problem. I found it in the 'Am I infected? What do I do?' forum, under the topic 'For those having trouble running Malwarebytes Anti-Malware' posted by 'quitman7'. Basically, I had to rename the 'mbam-set.exe' program to 'explorer.exe' and it did the trick! mbam is now running!

Being a newbie in this community, I posted in the wrong place, but I'm glad I found the solution. Thanks!

Edited by diesof, 17 February 2010 - 10:36 AM.


#3 jgweed

jgweed

  • Staff Emeritus
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:08:37 AM

Posted 17 February 2010 - 10:37 AM

Welcome to BC!
I am glad you found the solution to your problem and then posted the solution you used so others might benefit from it.
Regards,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users