Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Can't load certain pages- HELP!


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 BobSamuel

BobSamuel

  • Members
  • 31 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:41 PM

Posted 13 February 2010 - 08:34 PM

Since yesterday, I haven't been able to access several websites which I found I was able to access on one of my other computers. I was wondering if this is a common occurrence, and if so how can I fix this problem?

Thank you in advance, as it's been very annoying.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,281 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:09:41 PM

Posted 13 February 2010 - 09:50 PM

What sites?

What are the error messages?

What browser and version?

Are you current with critical updates?

Louis

#3 BobSamuel

BobSamuel
  • Topic Starter

  • Members
  • 31 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:41 PM

Posted 13 February 2010 - 10:43 PM

It seems like it's not a fault on the site itself, as this problem occurs with several sites I tried to visit. Examples are email, games, etc.
The page just times out while loading, I use Firefox 3.6, and am up to date with all updates.

#4 BobSamuel

BobSamuel
  • Topic Starter

  • Members
  • 31 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:41 PM

Posted 13 February 2010 - 10:45 PM

Furthermore, I believe this is not a browser-related problem, as it occurs on every single one of my browsers, and I even reinstalled Firefox...

#5 BobSamuel

BobSamuel
  • Topic Starter

  • Members
  • 31 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:41 PM

Posted 14 February 2010 - 11:22 AM

BUMP
Can someone please help me!

#6 BobSamuel

BobSamuel
  • Topic Starter

  • Members
  • 31 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:41 PM

Posted 14 February 2010 - 11:59 AM

Argh this problem is really getting to be a hindrance... Anyone out there?

#7 BobSamuel

BobSamuel
  • Topic Starter

  • Members
  • 31 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:41 PM

Posted 14 February 2010 - 01:57 PM

Bump... :/




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users