Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows XP Professional - BSOD 0x024 and 0x07E, GMER and MBAM both crash.


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 HarisF1

HarisF1

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:46 PM

Posted 11 February 2010 - 08:58 AM

Hi,

I have searched on your forum for a fix to this problem but none of the fixes work so far. I have tried GMER (which says atapi.sys is suspicious) and MBAM (which gave me sdra64 problem before it crashed). They don't run for a complete scan as they crash.

Here are the symptoms:

BSOD loop (0x024 and 0x07E)
Debugging mode works to access XP.
Anti-Virus/Malware scans (GMER, MBAM) crash.
SDRA64.exe found, not removed.
Atapi.sys has suspicious modifications, I get google redirects too.

I have access to Windows 7 on a partition of the drive, so there isn't anything wrong with the drive itself (CHKDSK completed alright).

Can anyone help?

Thank you in advance,

Haris F.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 HarisF1

HarisF1
  • Topic Starter

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:46 PM

Posted 11 February 2010 - 12:11 PM

Now I tried to run Rkill as well as MBAM, but even debug mode is messed up. The error code is 0x07B now.

#3 HarisF1

HarisF1
  • Topic Starter

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:46 PM

Posted 12 February 2010 - 02:35 AM

Has anyone seen this problem before?

Thanks.

#4 HarisF1

HarisF1
  • Topic Starter

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:46 PM

Posted 13 February 2010 - 05:29 AM

Bump again. Am I allowed to bump periodically until I get a reply?

EDIT: I can't get a full MBAM, GMER or Spybot scan.

The computer freezes all the time now, but I can still run debug mode.

Edited by HarisF1, 13 February 2010 - 05:30 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users