Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet Explorer Problem With New Windows


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 joebeaven

joebeaven

  • Members
  • 422 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:06:45 AM

Posted 01 September 2005 - 12:19 PM

Hi,

Yesterday and today Internet Explorer has been failing to load pages when they open in new windows. It just opens a blank browser screen. I can ususally copy the link and paste it into the new window's address bar but that doesn't always work depending on the type of link.

Please can someone suggest how to fix this problem?

Thanks,
Joe

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 thedon57

thedon57

  • Members
  • 286 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Eastbourne East Susex UK
  • Local time:05:45 AM

Posted 01 September 2005 - 05:48 PM

Hi can you do a hijack this log and repost it back here under Hijack This Log.
Now installed Microsoft Security Essencials on my Tower with Windows Home Premium 32bit and Toshiba Satellite Pro Laptop with Windows Home Premium 64bit




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users