Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

WoW


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 bigdog1100

bigdog1100

  • Members
  • 303 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:12 PM

Posted 09 February 2010 - 11:48 AM

So I recently switched from Nod32 to Avast+Comodo (no anti-virus in comodo). And now when I play WoW, when I get text in the middle of the screen I get a split second delay in "flow" of game, as if it freezes still for nano-second. Highly annoying. Any suggestions?

I have Pentium 4, 3.2G, 2G RAM, nVidia gForce 7600GS.

Motherboard: ASUS P8Z68-V LX; Processor: Intel i5 2500k; RAM 24GB: CORSAIR XMS3 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800); CORSAIR Vengeance 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800); Video Card: MSI AMD Radeon RX 470 Gaming X 4G GDDR5; Power Supply: OCZ ZS Series 650W 80PLUS Bronze High Performance Power Supply; Multi-card reader: Nippon Labs Delux 3.5" Internal All In One Card Reader/Writer with USB2.0 & eSATA Ports Model ICR-BB. Optical 1: LG GH22NS90; Optical 2:  ASUS BW-12B1ST; Fans: 3x80mm, CPU Cooling: XIGMATEK LOKI SD963. So there are total of 6 fans.
 


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 the_patriot11

the_patriot11

    High Tech Redneck


  • BC Advisor
  • 6,755 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Wyoming USA
  • Local time:11:12 AM

Posted 10 February 2010 - 02:50 PM

thats probably comodo I use it myself, have you tried turning down the security level? also it can take bandwidth ive found if your connection is slow, it can be a hog. I would try turning down the protection status or turning it off while in game. IF that doesnt do it, then the problems probably avast, but i doubt it.

picard5.jpg

 

Primary system: Motherboard: ASUS M4A89GTD PRO/USB3, Processor: AMD Phenom II x4 945, Memory: 16 gigs of Patriot G2 DDR3 1600, Video: AMD Sapphire Nitro R9 380, Storage: 1 WD 500 gig HD, 1 Hitachi 500 gig HD, and Power supply: Coolermaster 750 watt, OS: Windows 10 64 bit. 

Media Center: Motherboard: Gigabyte mp61p-S3, Processor: AMD Athlon 64 x2 6000+, Memory: 6 gigs Patriot DDR2 800, Video: Gigabyte GeForce GT730, Storage: 500 gig Hitachi, PSU: Seasonic M1211 620W full modular, OS: Windows 10.

If I don't reply within 24 hours of your reply, feel free to send me a pm.


#3 bigdog1100

bigdog1100
  • Topic Starter

  • Members
  • 303 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:12 PM

Posted 16 February 2010 - 10:04 AM

TO be more precise, it is Defense+. I permanently turned it off. And now not only I play fine, but my avast antivirus can update.

Motherboard: ASUS P8Z68-V LX; Processor: Intel i5 2500k; RAM 24GB: CORSAIR XMS3 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800); CORSAIR Vengeance 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800); Video Card: MSI AMD Radeon RX 470 Gaming X 4G GDDR5; Power Supply: OCZ ZS Series 650W 80PLUS Bronze High Performance Power Supply; Multi-card reader: Nippon Labs Delux 3.5" Internal All In One Card Reader/Writer with USB2.0 & eSATA Ports Model ICR-BB. Optical 1: LG GH22NS90; Optical 2:  ASUS BW-12B1ST; Fans: 3x80mm, CPU Cooling: XIGMATEK LOKI SD963. So there are total of 6 fans.
 


#4 garryfabian

garryfabian

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:12 PM

Posted 26 February 2010 - 06:06 AM

Hi there,

i am a lvl 80 paladin. my 2H mace skill is only at 16. but when i fight using the titansteel destroyer, my 2H mace skill does not increase at all. what is the problem?

Edited by garryfabian, 26 February 2010 - 06:06 AM.


#5 bigdog1100

bigdog1100
  • Topic Starter

  • Members
  • 303 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:12 PM

Posted 26 February 2010 - 10:16 AM

Hi there,

i am a lvl 80 paladin. my 2H mace skill is only at 16. but when i fight using the titansteel destroyer, my 2H mace skill does not increase at all. what is the problem?


I have no idea. I don't have a pali. Ask in trade chat.

Motherboard: ASUS P8Z68-V LX; Processor: Intel i5 2500k; RAM 24GB: CORSAIR XMS3 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800); CORSAIR Vengeance 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800); Video Card: MSI AMD Radeon RX 470 Gaming X 4G GDDR5; Power Supply: OCZ ZS Series 650W 80PLUS Bronze High Performance Power Supply; Multi-card reader: Nippon Labs Delux 3.5" Internal All In One Card Reader/Writer with USB2.0 & eSATA Ports Model ICR-BB. Optical 1: LG GH22NS90; Optical 2:  ASUS BW-12B1ST; Fans: 3x80mm, CPU Cooling: XIGMATEK LOKI SD963. So there are total of 6 fans.
 


#6 Wizho

Wizho

  • Members
  • 19 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:12 PM

Posted 24 March 2010 - 09:15 PM

Hi there,

i am a lvl 80 paladin. my 2H mace skill is only at 16. but when i fight using the titansteel destroyer, my 2H mace skill does not increase at all. what is the problem?

Maybe you are training with dummies instead of monsters. Dummies don't give exp.
I'm a level 80 paladin too and when I first got my Tyrannical Beheader I killed some low level trash till level 200, then I did some randoms all the way up to 400.

This could also be a bug, in that case you should talk with a GM




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users