Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Help! Vundo.KA in explorer


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Jackrmy

Jackrmy

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:28 AM

Posted 08 February 2010 - 09:23 PM

Please Help me. I’ve got Vundo.KA in explorer.exe. of win XP pro. AVG scan states that the infection is in “ explorer.exe (1996) memory 001a0000” and in “explorer.exe(1996)”. It’s causing browers redirects and other weird things. Everytime I restart, the Antivirus scanners find more/different Trojans. I have tried AVG, Malwarebytes, Spybot search & destroy, Stinger, Avast, MS security essentials, Hijack this, ComboFix, Windows Defender, and some others I cant think of right now. Even the Avast boot time scan won’t get rid of it. I can’t boot from the windows cd, because I have a raid controller and the cd doesn’t see any drives at all. HELP!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Jackrmy

Jackrmy
  • Topic Starter

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:28 AM

Posted 11 February 2010 - 11:31 PM

I'm repyling to myself!! A Helpful member sent me a message. And It Worked when AVG, Avast, Malwarebytes, Spybot, VundoFix, and others didnt

http://www.geekstogo.com/forum/How-to-fix-...24#entry1754524




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users