Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Trojan/Virtumonde (?)


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 nsweeney

nsweeney

  • Members
  • 62 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:08 PM

Posted 06 February 2010 - 10:48 AM

Hi,

I have a Vista home basic and use firefox, although this virus seems to be targeting internet explorer, luckily. So once random internet explorer ads started popping up, I tried spybot search and destroy, which detected nothing. SuperAntiSpyware said it removed the trojan, but alas it did not. Then I ran rkill twice, the first time with no other windows open, and the second time because after I ran it another popup showed up. After that I did a complete MBAM scan which took 2+ hours, and said that it removed the threat. This morning, no luck, they're back. Everything else seems to be operating normally.

Anyway, thanks for any help.

nsweeney

Update: as expected, my web pages are now being redirected to "security alerts"; I'm not sure which program it is exactly, except that "win protection" keeps trying to install itself.

Edited by Orange Blossom, 06 February 2010 - 10:34 PM.
Move to AII. ~ OB


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users