Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet problems


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 KingCaesar

KingCaesar

  • Members
  • 29 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:07 PM

Posted 31 August 2005 - 02:41 PM

I seem to be having trouble on my Windows ME. Just recently I've had trouble accessing the internet. I am using a Linksys router to use it. It worked just fine until a few days ago. But the weird thing is when I turn on the computer it sometimes works for about 10 minutes but then the internet stops working. Another odd thing is that I could still use AIM. Can someone help?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Snapper

Snapper

  • Members
  • 550 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Newfoundland
  • Local time:06:07 PM

Posted 31 August 2005 - 06:25 PM

just for fun, first bypass your router and go directlt into the modem. then you will be able to rule it out.
Google...Google.....browse..read




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users