Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Removed Windows XP Antivirus Pro, But Still Having Problems


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 F.A.M.E.

F.A.M.E.

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:07 AM

Posted 05 February 2010 - 10:04 PM

Became infected yesterday, Firefox would act like I had no internet service, and internet explorer wouldn't let me download any anti-virus software (tried downloading malwarebytes)

1. Used my laptop to download malwarebytes to flash drive.

2. Installed malwarebytes from flash drive to infected desktop

3. It removed it.

BUT

Now my firefox still stops working randomly at times as if I had no connection (It crashes when trying to get into some sites. Most notably, it won't load my online banking page!).

Also, it randomly stops loading pages for no reason whenever it feels like it. All along, internet explorer is working fine. Very frustrating!



Current programs installed: Malwarebytes and Spybot. Help would be greatly appreciated.

Edited by F.A.M.E., 06 February 2010 - 02:22 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users