Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Microsoft Office 2007 H&S won't setup from original disk


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Mrparkers

Mrparkers

  • Members
  • 34 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:20 PM

Posted 05 February 2010 - 07:43 AM

When trying to install Microsoft Office 2007 H&S edition from the original disk to my computer, I get an error message that tells me that a file is either missing or corrupted, and I should try to re-run it from the original disk or download. But that's the thing, this is running from the original disk and it's still giving me this error.

Screenshot of the error:

Posted Image

Has anyone else had this problem? And how can I fix it?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Members
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:06:20 PM

Posted 05 February 2010 - 11:43 AM

Try cleaning the disk with dish liquid and water, pat dry
See if that helps
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#3 Mrparkers

Mrparkers
  • Topic Starter

  • Members
  • 34 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:20 PM

Posted 05 February 2010 - 05:41 PM

It's literally brand new, and I took it right from the case to the CD drive on my computer. But I cleaned it anyways, and I still got the same error.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users