Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

turn off


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 sobekra

sobekra

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:54 AM

Posted 04 February 2010 - 04:35 PM

My computer has recently been turning itself off randomly and takes a few startups before it keeps power on. When i finally get powered up it will turn itself off again after a few hours use and not come back on.
Now the comp doesnt start up at all, it hangs on the motherboard splash screen, says it cant detect secondary slave and then freezes as windows is loading up. I cant even boot from cd as it just freezes on loading. Please help!!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 36,807 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:07:54 AM

Posted 04 February 2010 - 05:54 PM

Does this concern the same computer as this topic? http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/293310/xp-security-virus/

Orange Blossom :huh:
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Smart Security, Malwarebytes' Anti-Malware, NoScript Firefox ext., Norton noscript

#3 sobekra

sobekra
  • Topic Starter

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:54 AM

Posted 05 February 2010 - 01:27 PM

Does this concern the same computer as this topic? http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/293310/xp-security-virus/

Orange Blossom :huh:

No its a different one, this topic is for my main computer which runs Vista. My other one, as you can see from the haijcakcthis log runs XP. As you can see i'm going through a bad patch!

#4 sobekra

sobekra
  • Topic Starter

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:54 AM

Posted 10 February 2010 - 07:23 AM

If anyone is looking at this... did a few more tests last nite
Comp boots from cd when HD is not connected, when you hot swap and plug it in the comp just hangs.
Plugged in an old HD and comp started to boot but then reset itself - i dont knwo if this has sumthing to do with it having a different set of drivers and OS or if there is is something else wrong thats not the HD??

#5 sobekra

sobekra
  • Topic Starter

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:54 AM

Posted 17 February 2010 - 06:13 PM

*




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users