Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

this may sound silly but....


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 annschoenbaum

annschoenbaum

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:16 AM

Posted 21 September 2004 - 11:02 PM

I'm so sorry I'm being a pest, but for some strange reason the System Configuration Utitlity Window keeps popping up, and it keeps wanting me to restart my pc, i've done it about 5 times already, and it still keeps popping up, would someone please tell me how to fix this.
I appreciate all the help you have given me on getting my pc straightened out.
Thank You Again

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 ddeerrff

ddeerrff

    Retired


  • Malware Response Team
  • 2,717 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Upper Midwest, US
  • Local time:04:16 AM

Posted 21 September 2004 - 11:21 PM

If you have used it to disable some startup programs, then you should get a window at boot that tells you that you are in selective start up. There should be an option to 'do not tell me this again' or somesuch.

Otherwise, when the System Confiuration Utility window pops up, click on 'Normal Startup' and then OK. It's shouldn't return at next boot.
Derfram
~~~~~~

#3 annschoenbaum

annschoenbaum
  • Topic Starter

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:16 AM

Posted 22 September 2004 - 12:21 AM

that did it, thank you

#4 cowsgonemadd3

cowsgonemadd3

    Feed me some spyware!


  • Banned
  • 4,557 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:16 AM

Posted 22 September 2004 - 07:58 AM

You werent being a pest at all! Were here to help so come back anytime!
CGM3

#5 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:04:16 AM

Posted 22 September 2004 - 09:14 AM

As far as being a "Pest" goes, don't be, sorry.
If it wasn't for "Pest", we wouldn't have anything to do.

So, by all means, keep being a "Pest". LOL
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users